Bliv klogere på dit tandlægeteam i Østerågade

For os er enhver behandling en helt ny behandling. Ikke to patienter er ens. Og derfor er der heller ikke to behandlinger som er ens. Du får en seriøs individuel og skræddersyet behandling.

Du skal føle dig godt tilpas

En af de vigtigste ting for os er, at du føler dig tryg og godt tilpas. Dette både når du ringer til os, når du sidder i vores venteværelse (der er smagfuldt og lækket indrettet med behagelige farver og udsmykning) og når vi foretager behandlinger.

  • Vi sørger altid for en detaljeret plan for din behandlinger
  • Vi tager vores ‘håndværk’ meget seriøst og går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi tager os tid til at opfylde dine personlige behov

I venteværelset har du mulighed for at se fjernsyn eller læse i blade mens du venter. Vores mål er dog, at vi aldrig er mere end 5-10 minutter forsinket.

Vi tager hygiejnen seriøst

Hygiejnen er vigtig og vi tager den meget seriøst. Her et et par af de ting, vi altid sørger for, for at holde den i top:

  • Hygiejnen på klinikken følger anbefalede standarder.
  • Der anvendes engangsartikler i videst mulig udstrækning.
  • Boremaskiner og instrumenter steriliseres mellem hver patient, og vores udstyr kontrolleres regelmæssigt af Statens Seruminstitut.
  • Vi bruger altid et helt rent bor

God musik hjælper på nervøsiteten

Vi tilbyder nu musik under behandlingen, så du kan slappe mere af. For nogle kan det hjælpe på nervøsiteten, da det fjerner fokus fra behandlingen, mens det for andre er en rigtig god måde at få tiden til at gå på, mens man ligger i tandlægestolen.

Søger du en ny tandlæge?

Der kan være mange forskellige årsager til, at du som patient vælger at søge ny tandlæge. Måske føler du ikke, at din tandlæge lytter ordentligt til dine behov, måske har du haft en ubehagelig oplevelse hos din tidligere tandlæge, eller måske er du flyttet til en ny by. Hvad end årsagen er, er der mange oplagte årsager til at vælge Implantatklinikken Aalborg som din nye tandlæge. Udover det faktum at tandlæger selvfølgelig skal være kompetente og professionelle, betyder klinikken og dennes placering også meget.  Klinikken er nemlig praktisk placeret på tæt ved gode parkeringmuligheder og budforbindelser.

Har du et spørgsmål? Ring til os!

98 10 20 86

Garant for en god tandlægeoplevelse

Implantatklinikken Aalborg er en moderne tandlægeklinik i hjertet af Aalborg, hvis vigtigste mission er at give dig en god oplevelse uanset om du er ung og har flotte, skinnende tænder eller om du er op i årene og skal have smilet til at holde. Alle fortjener et sundt smil – lige meget alder. Vi er et stort og erfarent team bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og receptionister, som alle arbejder hårdt på at yde den bedste service til hver enkelte patient. Hos os gælder det nemlig ikke bare om at få flest mulig gennem systemet, men om at lytte til den enkelte patient, og være med til at opfylde han/hendes ønsker og drømme.

Bestil tid hos din nye tandlæge!

Er du ikke oprettet med eget bookingnummer kan du stadig spørge til en  tid på klinikken.  Du kan ringe eller skrive til os:

Vi kontakter dig mht. om den ønskede tid er ledig

Please wait...